RohtTerapi

Är för dig som känner att du vill komma vidare i ditt liv. Känner du dig stagnerad och längtar efter att bli fri i ditt inre och i ditt yttre. Vill du ha tillgång till mer av den du är, din intuition och din kreativitet.

Oavsett hur dina problem ser ut i det yttre kan RohtTerapi hjälpa dig att läka i grunden, steg för steg.

RohtTerapi är en intuitiv behandling där ditt högsta bästa är i fokus för mig och för guider och änglar som alltid är där för att stödja och hjälpa på allra bästa sätt.

Vi styrs mycket mer än de flesta tror av vårt undermedvetna. I vårt undermedvetna finns allt vi upplevt i tidigare liv och i detta livet som fortfarande påverkar oss. Det påverkar hur vi tänker, känner och agerar i alla situationer och det påverkar vår fysiska hälsa i hög grad. Ett ofta, fåtal starka föreställningar skapar vårt liv. 

RohtTerapi är ingen samtalsterapi även om varje behandling kan innehålla ett samtal utifrån dina behov att berätta och få hjälp att klargöra var du är i ditt liv. RohtTerapi är en djupgående terapi där du får möta ditt inre, möta det som omedvetet påverkat alla delar av ditt liv. För att läka behöver du möta ditt inre fullt ut i stunden. Se och förstå var kärleken och tilliten har saknats. Det allra mesta går att reparera. Enstaka behandlingar skapar ibland stora förändringar i ditt liv och det är din väg, ditt val som styr processen. Ditt val hur långt du vill komma i din process att möta den som är du i all den kraft, glädje, kreativitet och kärlek som lever i dig. När slöjor, föreställningar släpper mer så ser du dig själv som den du verkligen är. När du ser dig själv så ser du andra.

När du får en behandling så guidar jag dig in i en lätt hypnos så att din kontakt med din kropp, dina känslor i ditt omedvetna, blir stark. Jag, som ditt redskap, lyssnar in de budskap jag får från dig, din kropp och ditt omedvetna och mitt högre jag. 

Det är du som läker dig själv och min uppgift är att hjälpa dig stanna kvar, bli mer medveten och läka det som behöver läkas i dig. Du kanske möter olika apekter av ditt inre barn eller andra delar av dig. Ibland kommer du tillbaka till tidigare liv och ibland sker något helt annat. Det som sker, sker för att hjälpa dig att komma vidare i din väg mot hälsa och harmoni. Ofta sker en förändring i dig, steg för steg. Allt sker i din takt och är olika för alla. Hur länge vi kommer att ha kontakt beror på vad du känner är rätt för dig, där du är i livet. 

Förändringar sker i alla områden av ditt liv. När du möter och läker dina sår förändras ditt sätt att se på livet och vilka möjligheter du har att skapa det liv som du vill skapa. Dina relationer förändras, djupnar och blir tydligare. När du är mer av den du är, så förstärks din kapacitet att skapa ditt liv så som är rätt för dig. När kärleken till dig själv är stark är det lätt att välja det som ger dig energi och glädje och då har du så mycket mer att dela med dig av till världen. 

Kontakta mig om det känns rätt för dig

Hanne Svensson

”Friheten finns i ditt inre”